Kaninhotellet Stavhäll

 

Kaninhotellet är fullt denna sommar! 

 

Vi kommer då i den mån vi har plats kunna ta emot din kanin när du reser bort under kortare eller längre period.

Ni står för den Pellets som kaninen äter då kaniner kan bli känsliga i sina magar av snabba foderbyten.Hö, halm/ spån och grönsaker samt tillsynen får de här hos oss.

 

Det går även bra att ta med sin egna bur som kaninen känner till, och då står ni endast för pellets som ovan. Allt annat får kaninen hos oss.

 

Är det den varma delen på året ingår färskplockat gräs varje dag om så önskas.

 

Din kanin inackorderas i en bur utomhus eller i själva Kaninhotellet beroende på mån av plats. Om din kanin kommer bo i  Kaninhotellet så kommer den självklart få komma ut och skutta i en rastbur flera timmar om dagen .

Varje "rum" har belysning med timer,stora rymliga bolådor.

 

Pris: 45 kr/dygn och burplats 

55 kr/dygn och burplats om man har två kaniner som bor i samma bur.

 

Betalning sker när man checkar in Kaninen/ kaninerna, och för tillfället gäller endast kontanter eller betalning med Swish när man lämnar kaninen.

 

Kaninen ska vara fullt frisk och det kommer jag att undersöka när ni kommer hit.Är inte kaninen fullt frisk kan jag neka er plats, och ni får ta med er kaninen igen. Detta för att ingen annan kanin ska bli smittad av något. Jag förbehåller mig även rätten att kontakt veterinär om så krävs, är det akut kan detta ske utan ert medgivande. Annars hör jag alltid av mig till er innan sådant beslut fattas. Kaninens hälsa sätter jag som högsta prioritet. 

Din kanin är varmt välkommen till oss!

 

Om det är någon annan vecka under året som skulle vara intressant för er att lämna er kaninkaninhotellet, så kontakta oss via mail eller sms så kontaktar jag er.