Babyboom hos oss, och en bild från er!

02.04.2016 09:47

Åhhhh, vi har fått bäbisar igen. E-kullen är född!!

Inatt föddes 4 stycken sötnosar och mamman är vår Chili. Var helt ärligt inte alls säker på att detta skulle gå vägen för hon har verkligen varit mer hemlig än våra andra honor när de väntar smått. Igår däremot så plockade hon hår från buken och då tänkte vi att NU kanske det är dags i alla fall....det var det. Fyra gullisar har sett dagens ljus och alla ser ut att må bra, även Chili som har fått extra gott nu på morgonen.Nu ligger hon och vilar i sin bur bakom mig här i köket och kikar på vad jag gör :-) För mig är denna kull speciell, men om det kommer senare :-)

Nu till vår D-kull som är 11 dagar gamla idag och mår förträffligt! De ligger fortfarande och myser i boet och har inte öppnat sina ögon ännu, men snart så .... Har fotat den lite, men vill inte störa så mycket.När de öppnat ögonen så ska jag fota dem och då kommer info om den vara under fliken " kaninungar till salu" 17 Maj kan de flytta till sina nya hem!

Här har vi fått en hälsning från Bonnie och Boo från en tidigare kull .

De berättar att de har det väldigt bra och de gillar att gräva i sitt utehägn :-D Stort tack för era bilder. Blir så glad för era hälsningar till oss