Eget hö och våra kaninungar växer

22.05.2016 19:15

Idag har vi varit ute mest hela dagen. Vi har fortsatt med våra uteburar för kaninerna så nu är de 100% räv och rovdjurssäkra. Det finns så mycket i naturen att plocka till kaninerna att äta och det gör vi väldigt gärna. De älskar Tallgrenar, Blåbärsris och såklart Maskrosor som finns i ett överflöd just nu :-)))).

Det jag gör varje år är att samla eget hö. Det blir inga jättemängder, men det är ändå så kul att veta att det är tjockt, och frodigt gräs från vår egen tomt som vi använt oss utav. Vi torkar det i en ställning innan kaninerna får det att mumsa på. 

Våra kaninungar lever och frodas, och även de har varit ute och njutit av det vackra vädret i helgen. Nästa helg ska några av våra kaninungar åka till sina nya familjer. Vi kommer sakna dem såklart, men jag vet att de kommer få det toppen där de hamnar. Ett par ska till och med få följa med på båt i sommar :-))))

Vi har några kaninungar som jag ej hittat familjer som passat dem ännu. Vi har ingen brådska alls. Våra kaninungar ska ha de allra bästa och jag vet att även dessa kommer få fina hem. Söker du en liten kaninvän så hör av dig till oss och berätta vad du kan erbjuda kaninen för hem.  Kan du erbjuda ett kärleksfullt och långvarigt hem så är det precis vad vi alltid söker till våra kaninungar.

Kika under länken "  kaninungar till salu