Hälsning Från Gizzmo, Batman och Diamond och kaninungarna förstås!

08.10.2016 17:32

Vilka sötisar vi fått! En pottpuri av färger och Bunny är som vanligt en fantastisk mamma även till denna kaninkull. Vi vet inte ännu vad det är för kön på de små, så vi får vänta ett par veckor till på det för att vara säkert säker :-) 

Flyttade Bunny och ungarna inomhus idag. Tycker det börjar bli för ruggigt och det menas med att vi är inte ute lika mycket och det gör att vi inte kommer umgås med småttingarna som jag vill. Värme och kärlek är vad de behöver, ja Bunny också så nu är de inne hos oss. De börjar genast röra sig i buren, och jagar stackars Bunny efter mat. Kastar sig på rygg efter de krypigt in under henne för att dia.

Vi har en liten kaninunge som vi kallar för " lilleman".Vi vet inte ens om det är en han eller hon, men en riktig " surviver". Jag stödmatar lite genom att låta dia Bunny när det andra inte får, och det har funkat med småttingar förr, så det ska nog gå bra denna gång också hoppas jag :-) Jag tror namnet på den sötisen blir  Hera eller Hero beroende på kön. Känner lite extra för den lilla kaninungen såklart, och hejar på av hela mitt hjärta Go Hero/ Hera!!!!!!

 

Får ju så fina bilder från tidigare kaninköpare och Madde med sysknen Diamond och Batman skickar en hälsning till oss. Här är det Diamond som bestämmer minsann. Batman har blivit kasterad här på sensommren och det verkar ha gått bra. De myser med varandra och tvättar varandra. Mest är det Diamond som tvättar Batman och hon verkar vara den som bestämmer av de två :-)))))) 

Syskonen chillar! Diamond och Batman . :-D

Vackra Diamond med de blå ögonen. Sååå lik sin mamma <3

 

 

Batman, så lik sin älskade pappa som fortfarande oss <3

 

 

 

 

 

Gizzmo, kaninunge från vår G- kull har hört av sig. De hade lite problem med  Gizzmo för han ville inte bli klappad eller buren nu. De frågade efter tips ,men verkade ha hittat en bra lösning själva och idag verkade de fått en vändning på problemet. Jag tror att lilla Gizzmo fått lite attityd, och behövde bara bli övertygad om att händer och klapp är mysigt. Det har ju varit mysigt förr Gizzmo. :-))))

 

Lille Gizzmo på äventyr i Vadstena :-)