Kaninungarna växer och växer! :-) Elliot har skickat en hälsning och Goliat kommer och hälsar på :-D

21.10.2016 12:31

Sötnosarna bara växer och växer. En söt och harmonisk kull, så härligt att se. Bunny låter dem dia i tid och otid, och de är jämt tillsammans. Hon verkar inte ha behov av att vila ett tag från kaninungarna utan hon är alltid där för dem. Hon är ju såå ljuvlig den mamman.

Har med största säkerhet 5 små killar i denna kull, så någon tjej blev det inte den här gången heller. Synd, för vi har blivande ägare som står och väntar på att den tjejkanin ska se dagens ljus hos oss. Skönt att veta är att vi är inte de enda uppfödare som fått mest killar i år.Inget fel i det. Jag föredrar kaninhanar före honor faktiskt. Tycker de är lugnare och lite lättare att ha att göra med. Honor har ju sina hormoncykler. Kan vara lite "trumpna" en gång i månaden. Annars är de också superhärliga såklart. Finns för och nackdelar.Mer om det finns under fliken " Att tänka på när det gäller skötsel ".

 

Nu söker vi långa kärleksfulla hem till våra kaninungar. Jag kan inte nog betona vikten av detta, då jag inte vill att mina kaninungar hoppar från hem till hem för att man inte tänkt igenom sitt köp av en ny familjemedlem. Är man osäker ska man tänka igen. Så denna underbara kull ska få det allra bästa såklart. Vet ni någon som är sugen på en kaninvän i slutet av November, kontakta oss via mail på startsidan :-)

 

Lille Elliot har hört av sig till oss och skickade en så härlig bild på sig själv. Vilken utsikt! Där kan man verkligen sitta och drömma :-)

Elliot är en av våra kaninungar från i våras. Han har hamnat hos en superhärlig familj och verkar stormtrivas tillsammans. Detta gör oss här på Stavhällskaningård otroligt glada.

 

Goliat, en kaninunge från vår näst senaste kull ska komma och hälsa på under Höstlovet.Det ska bli jättehärligt att få se honom igen.Alltid så kul att träffa våra egna kaninungar .Man blir så stolt och glad, så välkommen Goliat! <3