Lyckad date?!

02.03.2016 17:45

Här går livet sin gilla gång! C- kullen med mamma ;-))) äter och frodas, även mamma Atilla som är snart rund som en kanonkula.....Det blir ut och motioneras i utehagen med resten av "tjejgänget" så fort värme och väder tillåter.....Hoho hon är nog det värsta matvraket av dem alla :-)))))

Våra nya sötisar har blivit något mer hemmastadda hos oss.Lite skygga,men jag pysslar och pratar med dem varje dag så jag hoppas de ska bli mer vana vid nya matte snart <3 

Är såååå fina. Chilly, honan är mest tillgiven. Fick verkligen moderskärlek för henne på något sätt, sötisen. Hon ska få träffa Nimbus för date är det tänkt. Hon blir 1 år snart, och det är bra att de får sin första kull senast runt 1 år.

Åzzy, vilken kille! Vilken skönhet,vilka ögon! Jag är helt fascinerad av denna hane !

Nimbus, min viltblåa kille.Skyggast av mina nykomlingar, men vilken vacker kille!! Med ordentlig man på dessa och de kommer göra riktigt bra ifrån sig på utställning! Känner mig otroligt lyckligt lottad att funnit dessa vackra " Lejon". Nu är det MASSOR av kärlek som ska vinna dessa små kaninhjärtan.

Vilka fina underbara kaniner vi har! Vilka underbara vackra och trygga ungar vi får!

 

Nu hoppas jag på en lyckad date mellan Bunny och Oden. Om allt vill sig väl så väntar vi smått återigen  slutet av Mars :-D <3 <3 <3