Namn på " H ", och roliga kullen!

12.10.2016 11:04

Vilka underbara kaninungar vi har! De ena är inte den andra lik, och den största och modigaste är bästis medvår minsta och modigaste, vilken kombo!!! :-))) De är sååå söta ihop. 

Mamma Bunny är lika underbar som alltid, och tålmodigare mamma får man leta efter. Hon låter de dia nästan när de vill och man ser en eller flera ligga i  hennes päls när hon ligger på sidan, för jämnan. Hon är trygg och lugn och ger dem massor av kärlek till kaninungarna.Det är så underbart att se.

De är ju 3 veckor nu, och de äter och dricker vanlig mat också. Tycker alltid det går så fort när kaninungar börjar äta fast föda, men sen så går ju 8 veckor väldigt fort också.

 

Om ca 2 veckor kommer jag börja kika på om man kan se vad det är för kön på kaninungarna. Ibland är det superlätt att se, men andra är liiiite kluriga, så ha tålamod.

 

Två av våra kaninungar i H-Kullen <3

Ute börjar det bli kallt ute, och snart är det dags för våra hanar att komma in i kaninhuset för vintern. Vi har några burar som behöver koppla in belysning på , och sen har vi belysning i samtliga :-)

 

Nu tar vi även emot bokningar för julledighet på Kaninhotellet Stavhäll. Vet ni att ni ska vara borta över jul och nyår så har vi Kaninhotellet öppet, och det går bra att boka redan nu. Kika in på fliken om hotellet för mer info.