Nu är det höst!

02.09.2016 11:03

Nu är det den första höstmånaden. Vilken sommar vi har haft! :-) Här hos oss går livet sin gilla gång och alla nya kaniner har kommit till rätta i sin nya miljö. Det har varit 8 månader av letande efter nya kaniner till vår kaningård och det känns som att vi hittat ett fint gäng kaniner. 3 hanar och 2 honor en så länge, men det är 2 honor till på ingång :-) Vi har också fått fått flera fina kullar med kaninungar. Våra fantastiska honor har verkligen lyckats <3 

Just nu har vi en kull med kaninungar som mår alldeles förträffligt.De växer och frods och idag är de 5 veckor gamla. Det är 2 hanar och 1 hona. Gaston, Goliat och Grace. Härliga hela bunten. De är nu redo att tingas och Goliat är redan tingad.

Vi har även fått en så söt bild på Lille Elliot <3 Han kommer från vår E-kull och har kommit till en sån fin familj med mkt kärlek och omtanke. Det är det vi söker för våra små kaninungar. Långvariga hem med mycket kärlek och omtanke. Tackar Elliots familj för en jättefin bild på en jättefin pojke! :-)