Nu är det snart dags att säga adjö till kaninungarna i G-kullen.

16.09.2016 12:00

Sötnosarna växer så det knakar. Nu vill de ha mer plats så det blir oftare turer till rastburen för att skutta och leka med sina syskon. Nästa helg lämnar denna härliga dessa härliga kaninungar oss och flyttar till nya familjer. 

Mamma Atilla får välförtjänt semester och flyttar ut till de andra honorna. Kan inte nog understryka viken fin mamma hon är, snäll och tålmodig med massor av kärlek till sina små. Lite uppfostran ser man också när hon tycker att nu är det dags att vara lugna och låta mamma vila en stund :-) Då är det in med Gaston, Gizzmo och Goliat i boet och sedan lägger sig hon helt sonika i öppningen och blockar....effektivt och enkelt :-)))))) Söta kanin! <3

 

Nu väntar vi på Bunnys tjocka mage. Det är precis dags från och med idag, men jag gissar på söndag eller måndag. Hon ligger bara ner nu, och orkar inte så mycket. Hennes förra kull var 4 stycken, och jag gissar att det blir samma antal denna gång, men man vet aldrig. Det finns några som redan är intresserade av kaninungar från denna kull och det är ju alltid kul. Nu håller vi tummarna för Bunny!