Snart är det dags att säga " Hej då" till kaninungarna i H- Kullen

13.11.2016 21:28

I veckan så flyttar 3 av 5 kaninungar till sina nya hem. Det är alltid lite vemodigt. Det har varit en underbar kull på många sätt. Deras föräldrars trygghet och då framförallt mamma Bunny är så fint att se. Det är verkligen härliga kaniner som möter sina nya familjer. Jag är verkligen stolt över dem.

 

Vi har 2 st kaninungar som är kvar. Det är inte det att det inte funnits intressenter. Jag säljer inte till vilket hem som helst, och jag vill att det ska vara hem som känns bra för kaninen och mig som uppfödare. Annars blir kaninungen kvar här. Bara det bästa är gott nog anser jag :-)

 

Nu är det ju riktig vinter och tjejerna i hägnet gör gångar i snön från matplats, bohåla och huset på pålar. :-D Killarna har kommit in i vårt " kaninrum" och nu är det ett lugn över kaningården. Nu är det snart Advent och jag hoppas på ett sätt att snön ska vara kvar.Det är ju sååå mysigt då

 

Nu börjar hanarna få sä där snygg päls igen efter sommar och solblekt päls :-))) Även manarna börjar bli fina. Snart dags för utställning tror jag :-D Idag fick de lite tillskott i maten i form av torkade Rönnbär.Mycket C- vitamin i dessa. Ska alltid ges torkade, så man tänker på det :-)

 

Åzzy's päls är fortfarande lite blek efter sommaren, men snart så är han respektabel igen :-D