Sommarmys för D-kullen och djup sorg

08.05.2016 21:06

Idag har D-kullen varit ute och myst med sin mamma Bunny.Det har verkligen njutit av vädret och det gröna skön gräset att äta, och under sina tassar :-D Nu är det inte långt kvar till de flyttar till sina nya familjer. Förstår att det längtas och förbereds.

Dalton och Dior njuter

Lille Dante

Mamma Bunny och Diezel

 

Mamma Bunny med 2 av sina småttingar

 

Idag har det även hänt något fruktansvärt.Oden, pappan till D-kullen blev dödligt skadad av en räv inatt. Räven hade på något sätt fått tag på hans tass och förstört den helt och hållet när han försökte slita Oden ur buren. Det fanns inget vi kunde göra förutom att se till att Oden inte behövde lida mer och han fick somna in på Bagarmossens Djursjukhus. Vi tog med honom hem och nu ligger han påvår tomt.

Det är verkligen detta som är mest hemskt med att ha kaniner, och ha den utomhus.Försök att säkra så mycket det bara går, men jag tycker att kaninerna ska få njuta och kunna vara utomhus så mycket det är möjligt. Saknar min fina Oden sååå mycket, men han har gett oss så underbara ungar och han lever vidare i alla 8 av dessa sötnosar. Vila i frid Oden!