Kaninungar och tillökning. En hälsning från Findus.

22.07.2016 21:36

Vad varmt det är!! Puh, det är nästan liiite outhärdligt om du inte är i direkt anslutning till vatten och bad. Man ska inte klaga för snart är det ju höst igen, och det går fortare än man tror.

Här mår alla kaninerna bara bra. Vi väntar ju tillökning i dagarna, kaninungar och den här gången håller jag alla tummar jag kan. Atilla fick ju sååå fina ungar sist och vi har ju klarat alla kullar tidigare utan förluster, så jag hoppas det går bra :-) Hon ligger mest och vilar nu och äter inte såå mycket heller. Boet är klart så nu är det bara väntan efter små och söta kaninungar. Man kan ju inte få nog av dessa ulltussar :-D

 

Imorgon ska jag hämta, inte en utan två nya avelshanar. Den ena är 6 månader och den andra är bara 8 veckor. Världens sötaste kaninkillar med riktig fina stamtavlor. Dessa två ska ställas ut i höst/ vinter och sedan ska de bli fäder till de finaste kaninungar. Ja, det ät min plan och tanke i alla fall :-)

Bilder och annan info kommer upp om dem i nästa vecka.

Vi har även fått en fin hälsning från en kaninunge vi hade i vår/ sommar som lämnade oss sist som hette Findus. Hans matte skrev och skickade en bild och säger att allt går jättebra. Han är matglad och äventyrslysten och väldigt duktig på att inte tugga på sladdar eller annat man inte ska tugga på. Härligt att höra att allt går bra för er. STOOORT tack för fin hälsning och bild på Findus.

Findus