Väntans tider, Julhälsningar och nya foton.

26.12.2016 20:11

Nu har det varit jul. Den kom fort, och gick fort :-)))) Vid jul har vi fått så fina hälsningar från flera av våra kaninköpare, och en del har skickat bilder på sina långörade familjemedlemmar. Alla verkar må bra. Hoppas att alla haft en mysig jul, och får ett Gott Nytt år!

Jag är ganska säker på att åtminstonde 1 hona är dräktig. En del är så väldigt tydliga och börjar boa tidigt,en del är lite mer hemliga :-) Nu håller vi tummarna för tur eller hur? Jag vet att flera av er är sugna på en kaninunge till.

Vi har satt upp lite nya bilder på hanarna idag. de har äntligen fått till sina snygga manar och de visar sig på sin absolut bästa sida. Snygga är de i alla fall, hela bunten.

Jag har nöjet att ha lite fyrbenta gäster under jul och nyår, och en del kommer härifrån. Bland annat bor Gaston hos oss nu. Vilken snygging han har blivit. Ska lägga upp en bild på honom här också innan han åker hem. jag vet att familjer med syskon till våra kullar tycker det är kul att se lite bilder.

 

Här är lite bilder som vi fått :-) Stort tack !

 

 

Hilton skickar en hälsning sittandes med favoritsysselsättningen, MAT!! :-)

 

Hilton

 

 

Hilo, växer och frodas och har blivit en stor kille som gör sig större revir i sitt hem och trivs med att hoppa och studsa på golv och familjens knän:-)

 

Hilo

 

Gizzmo skickar också en hälsning från sin familj i Vadstena.

Gizzmo